Културен афиш
Културен афиш / Дарик Добрич

Творческо ателие „Арт бук" по проект „Истории от хартия" ще започне в Художествена галерия - Добрич в 14.10 часа. В него ученици от ЕГ „Гео Милев" ще изработват свои книги от ръчно правена хартия.

Литературно четене „Вълшебствата на Роалд Дал" ще се проведе в 14.30 ч. в Регионална библиотека „Дора Габе" - Стая на приказките в детския отдел. То е посветено на 100- годишнината от рождението на писателя. Ще участват деца от ОУ „Стефан Караджа".

Френската група „Лос дьо Лотам" ще изнесе концерт в Народно читалище „Йордан Йовков" в 18.00 ч.

Певецът Веселин Маринов е днес в Добрич. Той гостува със своя концерт „35 години на сцена" - от 18.30 ч. в Драматичен театър „Йордан Йовков".

Празнична витрина „Цветница и Великден" ще подредят днес във фоайето на Отдел „Държавен архив" - Добрич. Тя представя копия на документи и може да бъде разгледана до 5 май т.г.

Пролетна изложба ще бъде открита в Регионална библиотека „Дора Габе". Със свои творби се представят възпитаниците на Ателие по изобразително изкуство „Стела и Дара" при Младежки център - Добрич с ръководители Стела Славова и Даринка Стаматова.