Криминални
Криминални / DarikNews.bg, архив

Крадец отмъкна 9 450 лева от товарен автомобил, съобщават от полицията. Инцидентът е станал на 28 декември след 13 часа на бензиностанция в Добрич. Извършителят е отмъкнал голямата сума пари от кабината на незаключен товарен автомобил „Мерцедес” с шуменска регистрация.

На 28 декември, около 00:30 часа по пътя Генерал Тошево - с. Присад, е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от В.Т. (23 г.) и пътник Д.Й. (28 г.), и двамата от с. Присад. В хода на проверката в колата са намерени 0,5 грама марихуана и две таблетки амфетамин. Последвалата проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества на водача на автомобила дала положителна проба за канабис. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 51-годишен жител на село Църква е наложено административно наказание „глоба“ заради хулиганска проява. В центъра на селото, на всеослушание и в присъствието на много хора той изрекъл оскърбителни реплики и закани срещу живота на 14-годишно момче от същото село.

2 тона фураж, 450 бали слама и люцерна и 90 м2 покривна конструкция изгоряха при пожар в с.Загорци. Огънят е пламнал вчера сутринта. Причината за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Изпратените екипи на Пожарната са гасили пожара 6 часа.