Константин Димитров се срещна с актива на ДСБ  Добрич
Константин Димитров се срещна с актива на ДСБ Добрич / netinfo

Народният представител Константин Димитров е провел среща с актива на ДСБ в Добрич, се казва в прессъобщение на пратията. По време на срещата е била направена оценка на политическата обстановка в страната. Обсъдена е била и подготовката на партия Демократи за силна България за предстоящото Национално съвещание.

Пред актива Константин Димитров е коментирал промените в правителството с думите: ”С последната си политика и поредния си вот на недоверие, проведен по инициатива на ДСБ, принудихме управляващата тройна коалиция да направи промени в правителството.” Димитров е определил като изключително важна позицията на местните структури за предстоящите парламентарни избори.

Добричките демократи са се обявили за водене на конкретни разговори със Съюза на демократичните сили и обединение по места в предизборната надпревара. На 7 юни в Шумен ще се проведе Национално съвещание на Демократи за силна България. На него предстои да бъдат обсъдени направените днес предложения, съобщават още от централата на ДСБ в Добрич.