Колежът към Шуменския университет изпраща абсолвените си
Колежът към Шуменския университет изпраща абсолвените си / netinfo
Колежът в Добрич към Шуменския университет„ Епископ Константин Преславски“ се подготвя за празнично събитие. На 2 декември, от 11:00 часа в зала № 106 на колежа ще бъдат връчени дипломите на бъдещите информатици, педагози и специалисти в областта на растителна защита.
 
Диплом ще получат завършилите  висше образование с образователно- квалификационна степен професионален бакалавър, както и завършили магистри в съответното професионално направление.

На тържествената церемония ще ги приветства ректорът на Шуменския университет проф. д. и.н. Георги Колев и доц. д-р Божанка Байчева - директор на Колежа.
 
В Колежа се обучават 400 студенти в специалностите Информатика и информационни технологии, Начална училищна педагогика и информационни технологии, Начална училищна педагогика и чужд език, Предучилищна педагогика и чужд език и Растителна защита.
 
Дипломи ще бъдат връчени на 92 абсолвенти, от които 79 професионални бакалаври и 13 магистри. Ръководството на колежа кани всички близки, приятели и партньори да споделят тържественото събитие.