Коледен поздрав от агитката на Добруджа
Коледен поздрав от агитката на Добруджа / netinfo

Агитката на футболен клуб „Добруджа" разпространи  коледно -новогодишно поздравление към футболистите, ръководството на клуба и към жителите на Добричка област.

В него се казва:"Скъпи футболисти, желаем ви преди всичко много здраве - на вас и вашите семейства, щастие, успехи в личен и професионален план! И много дух, сърце, мъжество и футболно майсторство, за да защитавате достойно честта на свещения "жълто-зелен" екип на любимата "Добруджа"!

Уважаемо ръководство, пожелаваме Ви преди всичко здраве - на вас лично и на семействата ви, успехи в личния живот и в професионалното поприще. Желаем  Ви находчивост и умения, за да осигурите нужните средства -не само за издръжката на отбора, но и за селекция, за да се постави началото на завръщането на Добруджа на мястото, което й се полага! Желаем Ви през новата 2010 г. да довършите и юридически обединението, което всички ние очакваме!

На всички добруджанци желаем много здраве, късмет, щастие и успехи. Очакваме ги на трибуните на "Дружба", за да подкрепяме любимия отбор! Дано през новата 2010 г. имаме много повече поводи за радост от играта на "жълто-зелените"!"