Кола  се блъсна в дърво, трима са пострадалите
Кола се блъсна в дърво, трима са пострадалите / netinfo

Трима души пострадаха, след като колата им се блъска в крайпътно дърво, съобщават от полицията. Инцидентът е станал на  26 април около  11. 40 часа по пътя от село Крушари към село Северци с лек  автомобил “Опел Калибра” с добричка регистрация, управляван от  27-годишен мъж от село Северци. Той се е движел с  несъобразена скорост, изгубил е  контрол над автомобила и се е блъснал  в крайпътно дърво.

В резултат на удара  са пострадали  пътниците в автомобила – тригодишно дете и двама младежи на 18 и 21 години. Всички са  настанени в отделението по  неврохирургия на добричката болница  с контузни травми по телата, без опасност за живота. След извършен обстоен медицински преглед  водачът  е освободен без наранявания. По автомобила са нанесени значителни материални щети.
    
И за още един пътен инцидент съобщават от полицията. Станал е на 24 април около  17.35 часа  по пътя  между каварненските села  Септемврийци и Нейково.  46-годишен мъж  се блъска с колата си  “Фолксваген Голф” в колесен трактор “Беларус” с прикачена към него земеделска техника.  Мястото на инцидента незабавно е посетено от полицейски служители на РУ на МВР в Каварна. Водачът е проверен за алкохол и техническото средство е отчело 2. 51 промила. По надлежния ред е взета и  кръвна проба. В резултат на катастрофата са причинени значителни материални щети на земеделската техника.  По случая се работи в условията на досъдебно производство.