Камарата на строителите откри новия си офис в Добрич
Камарата на строителите откри новия си офис в Добрич / Дарик Добрич

Областното представителство на Камарата на строителите в България откри новия си офис, който се намира на ул."Отец Паисий" 34. Церемонията бе почетена от много гости от областта. Присъстваха и председателят на Камарата Светослав Глосов, почетният председател Симеон Пешов и изп.директор Иван Бойков. След откриването, Управителният съвет на Камарата проведе в Добрич изнесено заседание - за първи път в 20-годишната си история.

"Въпреки кризата браншът се крепи, строителите сме твърди хора", отбеляза Глосов. "Добричките строители са в първата осмица по брой вписани фирми в Националния професионален регистър", коментира местният председател Илия Михайлов. 77 фирми от региона са вписани в регистъра, а 60 членуват в Камарата.

В новия офис в Добрич има три помещения - председателски кабинет с маса за заседания, звено "Регистър" и кабинет на техническия сътрудник. Помещението от 126 кв.м. е закупено от областното представителство на Камарата. Това е 25-ят офис на организацията в страната, каза Глосов.