Каква ще бъде 2011 г. според астролога Кирил Стойчев
Каква ще бъде 2011 г. според астролога Кирил Стойчев / morguefile.com

През 2011 г. късметът ще бъде на страната на огнените зодии. Догодина родените под знаците Овен, Лъв и Стрелец да не се колебаят и да вземат смело решения. Това съветва варненецът Кирил Стойчев, председател на Българската астрологична асоциация.

Според изчисленията на астролога за водните зодии новата година също ще бъде благоприятна. Представителите на зодиите Рак, Скорпион и Риби могат да очакват повишение на заплатата.

През новата година земните знаци ги очаква плащане на по-солени сметки. Добре че Козирог, Телец и Дева разполагат с тайни банкови сметки, което ще им помогне много. Ако все пак нямат спестявания, на помощ ще се притекат приятелите.

По-трудна ще бъде годината за родените под знака Везни. Чакат ги трудни за вземане решения.

Поскъпване на недвижимите имоти и печеливш туризъм, силно селско стопанство и завръщане в родината на българи, търсещите щастието си в чужбина. Това очаква страната ни през новата 2011 г. според Кирил Стойчев.

През следващата година България ще остане една от малкото страни с благоприятни климатични условия. Това ще е предпоставка за развитието на селското стопанство. Туризъм и външна търговия ще са другите печеливши отрасли в национален мащаб. Цените на имотите ще спрат да падат, а към края на следващата година е възможно да тръгнат нагоре, показват изчисленията на астролога.

Според Кирил Стойчев сеизмичната обстановка ще остане напрегната, но големи земетръси на наша територия са малко вероятни. В България и Европа войни е малко вероятно да се водят. Възможно е въоръжени сблъсъци да има в Азия, но далече от страната ни.

Въпреки че отново ни очакват жега и студ, България ще става все по-добро място за живеене. Това ще доведе до засилване на интереса на българи, живеещи в странство, да се завърнат по родните места. Като цяло годината ще е благоприятна за пътувания, за образование и повишаване на квалификацията.

Рано е да се каже дали новият президент ще е за първи път жена или начело на републиката отново ще е мъж. Според прогнозите на варненския астролог на другите избори, които ни предстоят догодина - местните, някои градове ще се сдобият с млади и енергични кметове (подробностите ще откриете в аудио файла).

Икономист по образование и астролог по призвание, професионално 40-годишният Кирил Стойчев разгадава посланията на звездите вече повече от 10 години. Варненецът е председател на Българската астрологична асоциация от създаването й през 2004 г.