Изтеглиха имената на победителите в акцията Спри и спечели
Изтеглиха имената на победителите в акцията Спри и спечели / Таня Топалова

В Световния ден без тютюнев дим - 31 май в Риокоз-Добрич бяха изтеглени имената на победителите в поредната кампания за отказ от тютюнопушене „Спри и спечели". Ето и имената на спечелилите тази година:

Първа награда - система за домашно кино получи Маргарита Вълчанова, втора награда и телевизор се присъди на Кунка Иванова, а трета награда и микровълнова фурна получи Иван Тодоров. В присъствието на журналисти бяха изтеглени и две поощрителни награди. С кафемашина беше награден Галин Люцканов, а Николина Георгиева спечели сокоизтисквачка. По традиция се изтеглиха и имената на двама резервни участници, които да заместят наградените, ако се установи, че някой от тях е нарушил забраната за тютюнопушене в рамките на един месец. Резерви тази година са Недялка Банева и Димитър Василев.

Ето и победителите в миникампанията „Спри и спечели", която се организира сред учащите в Добрич. Първа награда и домашно кино печели Гергана Колева, втората награда и аудиосистема отива при Мелда Мехмед Али, а трета награда и сокоизтисквачка бе присъдена на Нихан Мехмед. Като резерви бяха изтеглени имената на Иван Иванов и Даниела Петрова. Официалното връчване на наградите ще бъде на 4 юни от 14.00 часа в малката заседателна зала на община Добрич.

Тази година в поредното издание на кампанията „Спри и спечели" участваха 82 добричлии, от които 44 жени и 38 мъже, информираха от РИОКОЗ. В миникампанията за ученици се включиха 35 участници - 15 момичета и 20 момчета.

Изтеглиха имената на победителите в акцията "Спри и спечели"
netinfo

Общият брой на участниците, които са потвърдили, че не са пушили през целия месец май е 55, от които 7 са ученици.

До края на работното време днес РИОКОЗ обявява Ден на отворените врати. Всеки пушач, който желае да бъде установено нивото на никотин в организма му, ще бъде изследван безплатно със специален апарат /на втората снимка/, съобщиха още от инспекцият