Играйте с Дарик и спечелете билети за театър!
Играйте с Дарик и спечелете билети за театър! / Дарик Добрич

На 28 юни в Добрич гостува постановката "Спанак с картофи" от Золтан Егреши. Спектакълът е продукция на Държавен сатиричен театър "Алеко Константинов" София и Продуцентска къща "Артишок". В ролите зрителите ще видят любимите си актьори Владимир Карамазов, Юлиан Вергов и Захари Бахаров. Режисьор е Богдан Петканин, сценограф - Петьо Начев.

Въпреки кулинарното заглавие, комедията "Спанак с картофи" наднича в съблекалнята на трио футболни съдии преди и след мача. Трима мъже, уж колеги, уж дружески настроени, а същевременно съперници за жени и постове.

Спектакълът ще се играе от 19.00 ч. в Органова зала "Добрич". Билети може да намерите на касата на залата с работно време от 10.00 до 18.00 ч..

И сега важното: Дарик Добрич ще предостави два пропуска за двама за представлението на първите, отговорили правилно на въпроса:
"В кой ТВ сериал играят единият от участващите в "Спанак с картофи" и братът на другия от актьорите в комедията, която ще гледаме в Добрич?"
Очакваме вашите обаждания на тел. 058/600 699 - всеки ден между 10.00 и 12.00 ч. до 22 юни, петък. Резултатите ще обявим на 25 юни - понеделник, отново на сайта ни. Пропуските могат да се вземат от редакцията на Дарик Добрич - ул."Независимост" 7 /бивш партиен дом/, етаж 11.