Хвалят Балчик на Пловдивския панаир
Хвалят Балчик на Пловдивския панаир / netinfo
“Щандът на община Балчик е най-добрият в палатата на общините” – това обяви министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров при откриването на Международния панаир на потребителските стоки и технологии в Пловдив.

Министър Димитров се е запознал с туристическите обекти на щанда на общината и е проявил особен интерес към откритията в храма на богинята Кибела, както и към Двореца и Ботаническата градина. Министърът е приел поканата в скоро време да посети Балчик и да се запознае с готовността на общината за посрещане на туристи през летния сезон.

Автор на проекта на щанда на Община Балчик е д-р Стефан Пейков, президент на Международния търговски и културен център “ГЕОПАН”, а пространственото и графичното решение са дело на пловдивския графичен дизайнер Константин Отонов.

Поради големия медиен интерес към щанда на Балчик днес от 12 часа в конферентната зала на Палата №6 на Пловдивския панаир ще се проведе пресконференция с участието на кмета на община Балчик Николай Ангелов и Радостина Енчева – директор на Градския исторически музей в Белия град.