Хотел Ралица в Албена получи награда от борсата в Берлин
Хотел Ралица в Албена получи награда от борсата в Берлин / netinfo
Четиризвездният хотел „Ралица” в курорта Албена получи престижна награда по време на международната туристическа борса в Берлин. На форума са били отличени четири български хотела от общо 99, посочени в интернет от клиенти като предлагащи най-добри условия за отдих. Плакетът е бил връчен на мениджъра на х-л „Ралица Супериор” Матей Русев. Албена представя своя туристически продукт на германската борса вече повече от 20 години.

Броят на германските туристи през това лято ще бъде по-малък в сравнение с 2006-та година и това е тенденция от последните 2-3 години, каза директорът „Маркетинг и продажби” на ”Албена”АД Маргита Тодорова. Очаква се нишата да бъде запълнена с летовници от Скандинавските страни. Алтернатива са и туристите от Румъния, Русия и България.

Броят на реализираните нощувки през това лято ще се запази на нивото на 2006-та година, предвижда Маргита Тодорова. "Албена" АД обяви намаление от 10 процента на цените за предлаганите услуги в хотелската си база за летовниците, които резервират и платят почивката си до 15 юни. Това е популярната вече оферта на комплекса „Първите печелят”.