Грациела Йорданова с приза
Грациела Йорданова с приза / Община Каварна
Грациозната шампионка на Европа Грациела Йорданова стана Спортист на Каварна за 2018 г., съобщават от Общината. Тя е състезател по шотокан карате и тази година обра медалите на всичките състезания в България и чужбина, където взе участие.

Церемонията по награждаване на най-добрите спортисти на Каварна се проведе снощи. Водещ бе известният телевизионен журналист Крум Савов.

Подгласничка на Грациела стана миналогодишната носителка на приза Женя Янева от Клуб по бойни спортове “Калиакра“, а трето място е отново за дама в мъжка дисциплина - Дилек Серветова от Спортен клуб „Ринг“.

Спортист на 2018 г. в Каварна
Община Каварна

Треньор на 2018 в община Каварна и тази година е Ариф Нихатов Арифов – треньор на Клуба по бойни спортове „Калиакра”, който е избран и за Клуб на 2018 г.
 
Кметът на Община Каварна Нина Ставрева връчи своите специални награди и наградите за принос към спорта, която отиде при Атанас Градешлиев – дългогодишен учител по физическо възпитание и спорт, спортен деятел и радетел. Награди получиха и клубове от Каварна, които през тази година честват своя юбилей.