Гласувайте за нова детска площадка в Добрич!
Гласувайте за нова детска площадка в Добрич! / Белла България

Започва гласуването за избор на места за изграждане на детски площадки от хранителния холдинг "Белла България" през 2011 г.. В първия тур на инициативата до края на месец февруари родителите ще могат да подкрепят града, в който живеят, на специалния сайт www.mestazaigra.bg. По този начин те ще заявят искането си в него да бъде изграден нов кът за игра на деца. От активността на потребителите на сайта ще зависи кои ще са печелившите градове.

Детските площадки "Белла" се създават от 2009 г. в градове с население до и над 100 хиляди жители по авторски проект съобразен с националните и европейските изисквания за безопасност. Те съдържат пързалка, люлка, клатушки, катерушка и пясъчник, както и зелени площи и зони за отдих с пейки. През идната година ще бъдат изградени нови пет от тях.

Компанията "Белла България" се ангажира дългосрочно с проекта. Стотици деца в цялата страна вече се радват на щастливи игри в удобните и красиви детски кътове "Белла". Добрич не успя да набере необходимите гласове през тази година, за да се класира сред градовете-победители, но заради активността на жителите му, фирмата освежи дървения град в парка "Св. Георги".