Генади Ганчев ще се закълне като общински съветник в община Добричка
Генади Ганчев ще се закълне като общински съветник в община Добричка / Дарик Добрич - архив

Генади Ганчев ще е новото попълнение в редиците на общинските съветници от община Добричка. Ганчев, който бе кандидат за кмет на община Добричка, издигнат от местна коалиция "Ново начало за Добричка", влиза в Общинския съвет на мястото на Илдъз Юнус, избрана за зам.-кмет на общината. Както и в предишния управленски мандат Юнус ще отговаря за ресор „Европейски проекти и програми и икономическо развитие".

Така в групата на общинските съветници от коалиция „Ново начало за Добричка” влизат д-р Ердинч Хаджиев, Пламен Недев, Джевдет Мехмед и Генади Ганчев. Офицалното полагане на клетва от страна на Ганчев като общински съветник ще се състои утре по време на заседанието на Общинския съвет, насрочено за 10.00 часа.

Дневният ред на сесията включва още избор на временна комисия за подготовка и изработване на Проект за Правилник за организацията и дейността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация за мандата до 2019 г., както и избор на представител на община Добричка в Общото събрание на МИГ Добричка.