Двореца в Балчик откри летния сезон
Двореца в Балчик откри летния сезон / netinfo
С ефектна шоу-програма Двореца-Балчик отбеляза началото на летния сезон.  В началото на седмицата  специални гости на Двореца бяха една от звездите на поп-музиката в България  - Кристина Димитрова и младият изпълнител Ивайло Колев. Пред гостите на Белия град младият дизайнер Андрей Николов представи новата  колекция на модна къща "Яша" . Публиката се наслади и на елегантна колекция рокли "Маркос" на "Мери Фешън", както и на бижутата на "Мери блу". Топ модели и манекени дефилираха на открита сцена "Нимфеум".

Джаз концерт на Крейг Бейли, мюзикълите "Котки" на Андрю Лойд Уебър и "Тримата мускетари" с участието на Ованес Торосян, балетна гала  с фрагменти от "Ромео и Жулиета",  "Лебедово езеро", "Кармен" , "Отело", "Дон Кихот" са само част от  мероприятия, на които  жителите и гостите на Балчик и посетителите на архитектурно-парковия комплекс ще имат възможност да се насладят през летния сезон.

На сайта dvoreca.com и на фейсбук страницата  "Двореца" Балчик/"Dvoreca" Balchik можете да намерите конкретна информация за всички събития, включени в художественотворческата програма на КЦ "Двореца".
 
Двореца в Балчик откри летния сезон 2017
netinfo