/ netinfo
Двама дрогирани водачи и кола с фалшиви табели задържа полицията в Добрич. 20-годишен младеж с инициали И.И. е заловен да кара дрогиран на 23 ноември, в 13:20 часа в квартал „Балик”.

Той шофирал лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. Проверка на водача за употреба на наркотични и упойващи вещества отчела положителен резултат за амфетамин и метаамфетамин.

Пешеходец пострада при инцидент в Добрич


В колата било намерено бяло прахообразно вещество с тегло 0,5 грама, реагиращо на полевия тест на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа младежът е задържан.
 
Днес в 1:30 часа в Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Сузуки”. Тест на водача отчел положителен резултат за амфетамин. 22-годишният шофьор Й.Г. е за държан с полицейска мярка за срок от 24 часа.

Пешеходец пострада при инцидент до автогарата

Освен това вчера е засечен автомобил с фалшиви регистрационни табели. В 17:50 часа в района на село Коларци е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с чужда регистрация, управляван от 44-годишен жител на Силистра. За номерата е установено, че са неистински. По случая е образувано бързо полицейско производство.