Двама добричлии в Мюзик айдъл
Двама добричлии в Мюзик айдъл / musicidol.btv.bg

17-годишният Станимир Маринов, ученик в СОУ"Климент Охридски" и Мариета Кулева - студентка в Нов български университет, са добричлиите, които ще се пробват на кастига за второто издание на "Мюзик айдъл".

Прослушването ще се състои във Варна. За участие в кастинга в морската столица заявка са дали над 2500 души. Те ще бъдат прослушани от предварително жури на 26 и 27 януари, като най-добрите сред тях ще могат да демонстрират възможностите си пред звездното жури на шоуто на 28 и 29 януари.

Прослушването ще започне в 9 ч. и ще се проведе в Гранд хотел-казино "Интернационал" в Златни пясъци.

Руската мегазвезда Филип Киркоров ще замести един от членовете на журито- Люси Дяковска. Звездата от "No Angels" има неотложни професионални ангажименти в Германия и отстъпва мястото си на Киркоров в журито, докато тече кастингът във Варна.

Така всички кандидат-идоли, които ще се явят на прослушване във Варна, имат шанса да получат оценка от суперзвездата и бивш съпруг на примата на руската естрада Алла Пугачова. Киркоров ще даде своите оценки на младите таланти единствено на кастинга в морската столица, след което ще сеприбере в Русия.

До момента за втория етап на Music Idol са одобрени 22-ама души, които журито отся на певческата надпревара в Русе.