Доброволци помагат на децата от ЦНСТ
Доброволци помагат на децата от ЦНСТ / Община Добрич

Доброволци се погрижиха за облагородяването на Центъра за настаняване от семеен тип №3 в Добрич. Група от Япония - консултанти на dōTERRA, гостуваха на фирма "Есетере" в града и заедно с децата подобриха условията в двора на социалното заведение. Засадиха цветя и билки в градинките, сглобиха и боядисаха градински мебели, изрисуваха стените на сградата.

Дейността е част от общата социална програма на "Есетере" с Община град Добрич. При ежегодните посещения в България на консултанти на компанията от различни държави, винаги са включени т.нар. работни дни, в които гостуващите се трудят в полза на деца и младежи в неравностойно положение. С активното си участие в dōTERRA Healing Hands Foundation всички консултанти работят за подобряване качеството на живот на нуждаещите се по света, финансирайки разнообразни инициативи.

До началото на есента на 2019 г.  "Есетере България" планира със средства на Фондацията да реконструира отоплителната инсталация на цялата сграда, в която се помещават децата и младежите, настанени в ЦНСТ 1, 2, 3 и Преходното жилище.