Добрички места без вода и ток
Добрички места без вода и ток / Дарик Добрич

Авария до блок 20 в ЖК "Дружба" 2 ще остави целия квартал без вода между 9 и 15 ч., съобщават от ВиК Добрич. Служителите ще работят и по ул. "Велико Търново" и "Ивайло", както и до блок 18 в ЖК "Добротица". Авария ще се отстранява и на кръстовището между "Агликина поляна" и "Девня", заради което живеещите на двете улици също ще останат без вода.

Поради профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, от 8.30 до 17.00 ч., ще бъде прекъснато електрозахранването в селата Кочмар, Подслон и Гешаново.

От 9.00 до 19.00 ч., поради ремонтни работи ще бъде прекъснато електрозахранването и в Добрич - в района на БКС и помпена станция ВиК-„Врачанци".

Временни смущения в електрозахранването са възможни в селата Козлодуйци, Лясково, Камен, Житница, Тянево, Пчелник, Черна и в квартал Рилци в Добрич.

Поради рязане на клони на дървета в сервитута на мрежа ниско напрежение, са възможни временни прекъсвания в Балчик - вилни зони „Бели скали", „Сборно място", „Кулака", „Овчаровски плаж", „Фиш-фиш" и „Изгрев" - между 8 и 17 ч..