Добрич – сред 10-те града с подкрепа за нова детска площадка
Добрич – сред 10-те града с подкрепа за нова детска площадка / Белла България

Добрич е сред 10-те града, получили най-висока подкрепа в надпреварата в интернет за постояване на детска площадка от хранителния холдинг "Белла България". Градът ни е на последно място, а класацията се състои на този етап от София, Враца, Силистра, Елин Пелин, Димитровград, Козлодуй, Суворово, Бургас и Велико Търново.

Пет ще са населените места, които ще получат чисто нов и безопасен детски кът. Крайният резултат зависи от активността на родителите. Колкото повече гласове получи дадено населено място на специалния сайт www.mestazaigra.bg, толкова по-голям е шансът му. Гласуването продължава до края на февруари. От един и същи имейл адрес може да се гласува само веднъж. Затова подкрепата на близки и познати е безценна.

Детските кътове "Белла" се създават по авторски проект в пълно съответствие с националните и европейските изисквания за безопасност. Те съдържат пързалка, люлка, клатушки, катерушка и пясъчник, както и зелени площи и зони за отдих с пейки. Можете да видите снимки и видеоклипове от вече изградените площадки "Белла" на блога - http://blog.mestazaigra.bg/?cat=24.