До малкото езеро в парка ще има базар за 24 май
До малкото езеро в парка ще има базар за 24 май / netinfo

"Базар - 24 май 2009" организира община Добрич. Той ще се проведе от 21 до 24 май в района на малкото езеро в градския парк. Ще се предлагат потребителски стоки и бързи закуски.

Всеки наемател има право на не повече от 2 места, като минималната площ за всяко е 3 кв.м.. Наемът за целия период е 50 лева. Търговците на бързи закуски получават по-голяма площ за сергиите си - до и над 10 кв.м. и ще заплащат 6 или 5 лева за квадратен метър на ден.
Наемателите трябва да разполагат със собствени сергии в добро състояние и да регистрират участието си в РИОКОЗ. Те ще внесат и депозит "Чистота" - 10 лева за търговия с потребителски стоки и 30 лева за храни.

Участие можете да заявите в офиса на "Общински пазари" ЕООД на ул. "Генерал Киселов" № 1, етаж 4, офис 407-408 от 10.00 ч. на 7 май до 16.00 ч. на 20 май. Заявките ще бъдат удовлетворявани по реда на постъпването им. Разрешения за отделни дни от времетраенето на празничния базар ще се дават "на място", в деня за който се отнасят, при наличие на незаети места.