Дарик Добрич става на 19 години!
Дарик Добрич става на 19 години! / Дарик Добрич

Преди 19 години, точно в 12.00 часа на 1 ноември – Деня на българските будители се роди Дарик Добрич. Изплака мощно и обещаващо, разтърси ефира, прогони скуката и промени стандартите и посланията. Много вода изтече оттогава. Много есени и зими се изтърколиха, много правителства се смениха, много партии и кметове дойдоха на власт и си отидоха, много звезди изгряха и залязаха, а Дарик Добрич – си е все тук. Гласът му звучи все тъй ясно и който има уши – да слуша и по-важното, да чува думите и казаното между тях.

За 19 години научихме толкова много – за себе си, за другите, за света около нас. Продължаваме да се учим всекидневно – от вас, нашите слушатели и от живота, който ни изправя пред всякакви ситуации и уроци. Благодарим за доверието и за споделеното приятелство.

Прекрачваме в 19-та си година с нови надежди, в нов дом и с мисъл за поредното ново начало. Вярваме, че ще бъдем успешни и занапред, защото обичаме това, което правим и го правим заради вас, нашите слушатели и читатели. Радваме се, че споделяте и днешния ни празник. Благодарим и на Многая лета – за вас и за нас!