Дарик радио Добрич празнува 23-ти рожден ден
Дарик радио Добрич празнува 23-ти рожден ден / Дарик Добрич
Невероятно, но факт! Дарик Добрич става на 23 години. И ако тази вълшебна възраст за човешките измерения  е разцвет на младостта, то за една радиостанция си е направо достолепна. От камбанарията на тези изминали 23 години можем да кажем  - светът не е същият, нито ние, помним и доброто, и лошото, и тъжното, и смешното, и красивото, и грозното.

Вярвахме и още вярваме, че от усилията на всеки от нас зависи промяната към по-добро – в нас и около нас. Затова и не спираме по пътя си, макар той често да е неравен и осеян с трудности. По този път сме заедно с вас – нашите слушатели и читатели и докато усещаме тази подкрепа, трудностите няма да ни уплашат.

Родени сме на знаков ден и това ни дава допълнителна сила и повод за гордост. В Деня на българските будители, поздравяваме хората на духовността, родните просветители, книжовници, радетелите за възраждането на българския дух.  Вярваме, че не е далеч времето, когато осъзнато и уверено българите ще вървим  по пътя на духовното себепознание и усъвършенстване, свободни и независими.

Честит празник, будители! Честит празник и на събудените!