Дарик Добрич - на 20 години!
Дарик Добрич - на 20 години! / Дарик Добрич
Дарик Добрич - на 20-сет години!
75905
Дарик Добрич - на 20-сет години!
  • Дарик Добрич - на 20-сет години!

Станахме на 20! Звучи толкова оптимистично от момичета и момчета, чиито синове и дъщери са вече двайсетгодишни. И наистина се оказа вярно – годините се изнизват неусетно като пясък между пръстите, като кадър между две премигвания, а лентата не спира да се върти, филмът продължава...

20 години от живота ни – това е нашето Дарик Добрич. Помним началото, когато нямаше частни радиостанции, нямаше цифрова телевизия, нямаше интернет. Имаше група ентусиасти, които срещнаха пътищата си и решиха, че заедно могат да сбъдват желания. Едно от тях бе създаването на Дарик Добрич. Роди се на 1 ноември 1994 г., по обед. Точно в 12.00 часа тогава за първи път пожелахме добър ден на слушателите ни в цяла Добруджа. И тъй, вече 20 години.

Радиото ни събра и беляза живота на всекиго от нас. Разбрахме, че заедно можем много, повярвахме в себе си и в мечтите си. Никога не е било лесно. Понякога сме се отчайвали, понякога ни е писвало, случвало се е да губим знаците по пътя си, но никога вярната посока. Хубавото винаги е било повече от лошото. И няма как иначе. Защото изминалите 20 години са годините на младостта ни. Помним емоцията, желанието, заразата радио. Всичко бе радио и радиото беше всичко.

И сега сме млади, млади са мечтите ни, любопитството  да откриваме света около себе си ни държи будни, още не сме задали всички въпроси, които искаме. Вярваме, че най-доброто тепърва предстои. Вярваме, че сме поставили здрави и стабилни основи на нашето Дарик и ще го има дълго след нас, защото в него оставихме сърцата и душите си.

На всичките ни слушатели, читатели и приятели пожелаваме здраве и късмет. Благодарим ви за подкрепата. И нека пребъде нашето Дарик Добрич!