Да подкрепим добричките таланти в Мюзик айдъл
Да подкрепим добричките таланти в Мюзик айдъл / netinfo
Ученичката от добричкото училище „Св.Климент Охридски” Валентина Димитрова се класира за финала на шоуто Мюзик айдъл. Девойката ще бъде сред 12-те таланти, които ще вземат участие в заключителната част на шоуто. Валентина плени журито и зрителите с интерпретацията си на песента на Георги Христов "Черно и бяло".

В сряда зрителите ще оценяват друго добричко момиче - Гергана Коева. Тя ще се представи под номер 6.

В петък е изявата на Кремена Димитрова.

Само с подкрепата на зрителите талантите от Добрич имат шанс да се наредят сред 12-те изпълнители, които ще продължат участието си в шоуто, заяви музикалният педагог на момичетата Милена Пеева. Тя призова добричлии да гласуват в сряда за Гергана и в петък за Кремена по телефона и чрез SMS-и.

Регламентът на шоуто предвижда в петък журито да посочи осем от отпадналите участници, които ще пеят повторно. Техният концерт ще бъде в понеделник / 19 март/, когато пак ще бъдат избрани двама победители. Единият ще посочи журито, а другият отново чрез гласуване ще изберат зрителите. От втория шанс ще се възползва Преслава Пейчева от Добрич, която за съжаление отпадна в понеделник, като събра само 9% зрителски вот.