България на гражданите откри партийния офис в Добрич
България на гражданите откри партийния офис в Добрич / Дарик Добрич

„Вярвам, че политическият проект „Движение България на гражданите” ще донесе нова промяна и нашият екип ще работи за тази промяна” – заяви областният координатор на партията Олга Задгорска при откриването на партийния офис в Добрич. С тържествен водосвет, отслужен от архиерейския наместник отец Иван, офисът бе открит за граждани.

„Това няма да е поредния партиен офис, а мястото, където всеки наш съгражданин ще може да споделя проблемите, които го вълнуват и вижданията си за развитието на града ни” – подчерта Задгорска. Тя представи и общинското ръководство на партията – председател на организацията в Добрич е Йордан Йорданов, зам.-председатели са Нивелин Радичков и д-р Явор Милушев.Членове на ръководството са Деница Стоянова, Калина Георгиева, Ростислав Йорданов и Георги Друмев. Секретар по въпросите на регионалната политика и финансите е Силвия Сидерова, инж.Димитър Антонов ще отговаря за икономическите въпроси, евроинтеграцията и проектите, а Любомир Тодоров е отговорник по въпросите на образованието, младежта и социалната политика.

До края на месеца ще бъдат сформирани ръководните екипи на партията и в останалите общини в област Добрич.

„Започваме да градим структурите си от нулата. Много хора се обаждат със желанието да се присъединят към нас, най-вече от граждански сдружения” – каза още Задгорска. Предвидена е възможност за членство по избор –  в гражданското сдружение или в партията. Към момента членовете на сдружение „Движение България на гражданите” в областта наброяват 200 души, заявиха от ръководството.

До дни в Добрич ще се проведе Национална дискусия по въпросите на земеделието, организирана от партията на Меглена Кунева, съобщиха още от местната централа на организацията.