Благотворителни концерти на СОУСв.Климент Охридски
Благотворителни концерти на СОУСв.Климент Охридски / netinfo

Концерт-спектакъл, наречен "Очаквай неочакваното", ще се състои тази вечер от 18.30 в зала "Добрич". В концерта ще вземат участие възпитаници на училище "Св.Климент Охридски".

Проявата е част от проекта "Училището - желана територия", който включва три концерта. Вторият ще бъде фолклорен и ще се проведе на 22 април в навечерието на Великден. Третата проява представлява детски мюзикъл по стихове на Валери Петров, ще се състои на 27 май и е посветен на 1 юни - Ден на детето.

Днес в зала "Добрич" ще се представят поп и джаз изпълнители, танцови състави, ученици от класовете по пиано, цигулка, китара, ударни инструменти. Специални гости са участничките в Music idol 1 Валентина Димитрова, Кремена Димитрова и Преслава Пейчева, както и Ясен Велчев от група "Те".

Концертите са благотворителни. С набраните средства от входни билети ще се оборудва кабинет за компютърна обработка на звук и изображение.

От училище "Св.Климент Охридски" призовават добричлии да подкрепят участниците във второто издание на Music idol - възпитаници на учебното заведение. Това са Дамян Попов от Добрич и балчиклийката Елена Иванова.