Бивш зам.-министър е шофирал при катастрофата с двама загинали
Бивш зам.-министър е шофирал при катастрофата с двама загинали / DarikNews.bg

Бившият зам.-министър на финансите в кабинета "Сакскобургготски" Красимир Катев е шофирал при вчерашната катастрофа край балчишкото село Момчил, при която загинаха двама души, съобщава "24 часа".

"Той е наел къща за лятото в един от голф клубовете на Северното Черноморие. Не е ясно каква е била целта на пътуването и защо голямата му дъщеря - 7-годишната Лора, е била с него.Тя е била спешно транспортирана с частен транспорт във Варна", пише "24 часа". Детето е настанено с коремни травми в МБАЛ "Св. Анна", допълва изданието.

За катастрофата, станала малко след полунощ на 21 срещу 22 август на главен път Е-78, близо до кръстовището за село Момчил в община Балчик, съобщиха вчера от Областната дирекция на МВР-Добрич.

43-годишен мъж е шофирал "Фолксваген" със софийска регистрация и при навлизане в лявата лента по посоката на движението е блъснал насрещно движещия се лек автомобил "Опел", с варненска регистрация. При катастрофата са загинали двама младежи, пътуващи в Опела. И двамата са от село Оброчище – на 20 и 25 години.
При инцидента е пострадала и 65-годишна жена, която също е пътувала във фолксвагена, получила е фрактура на лявата ръка.