Бедрос Киркоров посети Добрич
Бедрос Киркоров посети Добрич / Дарик Добрич
Бащата на руската поп звезда Филип Киркоров – Бедрос Киркоров, се срещна с кмета на Добрич Йордан Йорданов. Бедрос Киркоров е председател на журито на фестивала за музикално и танцово изкуство „Stars of the world Alexandra princess angel 2019“, който се провежда в к.к. „Албена“.

86-годишният певец, който е роден и е живял във Варна, бе придружаван от съпругата си Людмила Киркорова, от директора на фестивала Георгина Георгиева, Елена Пинджоян – основател и художествен ръководител на театралното студио „Непоседи“ и председателката на фен клуба на Филип Киркоров в България Мариана Георгиева.

Гостите са благодарили на кмета Йорданов  за това, че подкрепя изкуството и талантливите деца на Добрич. Кметът е заявил, че за него и екипа му е важно младите таланти да бъдат подпомагани. Той е разказал на гостите за града и им е подарил дърворезби с един от символите на Добрич – часовниковата кула в стария град, рекламни материали и албум за ПФА „Добруджа”.

Бедрос Киркоров е ангажиран от три години с фестивала , който се организира от арт компания „Нови звезди”. В рамките на събитието народният артист на Русия ще води и майсторски класове. Той съобщи, че синът му Филип Киркоров е предоставил безплатно на певците в конкурса професионални фонограми на песните си.