Атака закри предизборната си кампания в Добрич
Атака закри предизборната си кампания в Добрич / Атака - пресцентър
Българските националисти от АТАКА закриха своята предизборна кампания в Добрич така, както я стартираха - с дарение. Кандидатът за евродепутат Атанас Атанасов и народният представител Калина Балабанова гостуваха на певческа група "Перуника " към читалището в село Българево, община Каварна. Съставът е носител на десетки награди. Патриотите дариха средства, които да помогнат за осъществяването на мечтата на всички членове на "Перуника", а именно издаването на собствен музикален албум. Областният лидер на патриотите за Добруджа пожела успех на дамите, като гарантира, че АТАКА ще им помага и в бъдеще.
Атака закри предизборната си кампания в Добрич
netinfo
Всъщност това не е първата помощ на българските националисти за жените от Българево. През 2011 година, благодарение на лидера на АТАКА Волен Сидеров, групата е успяла да участва на конкурс в Молдова. С това дарение, партия АТАКА закрива своята предизборна кампания в Добруджа.
Атака закри предизборната си кампания в Добрич
netinfo
По-рано през деня, Атанас Атанасов пое ангажимент да осигури магистър фармацевт, който да посещава два дни седмично село Спасово, община Генерал Тошево. Това стана ясно на среща между областния лидер на националистите и народния представител от АТАКА Калина Балабанова с жителите на добруджанското село. Местните определиха липсата на фармацевт в селото като основен проблем. Тъй като е спечелен европроект за откриването на аптека в селото, но от дълго време не може да бъде намерен специалист. Кандидатът за член на ЕП се ангажира в кратък срок да помогне на жителите на село Спасово, за да може възрастните хора да могат да си набавят нужните им медикаменти и да получават консултации, без да пътуват до общинския център.
Атака закри предизборната си кампания в Добрич
netinfo
Калина Балабанова и Атанас Атанасов утре ще участват и в тържествата по случай 24 май. В 9:00 часа те ще бъдат в храм "Свети Георги", който подпомогнаха преди седмица. Час по-късно ще поднесат цветя и венци на паметника на Светите братя Кирил и Методий. По-късно през деня ще уважат и празника на Балчик. Българските националисти са под номер 20 в интегралната бюлетина.
Атака закри предизборната си кампания в Добрич
netinfo