АлбенаАД подготвя празнични оферти
АлбенаАД подготвя празнични оферти / netinfo

Дружеството „Албена”АД вече е подготвило оферти за Нова година, както и за Великденските празници и абитуриентските балове през 2008-ма година.

За хотелите „Бор” и „Еделвайс” в курорта Боровец за Нова година се предлага пакетна цена за 5 дни на стойност 384 лева на човек в двойна стая с включени нощувка, закуска и вечеря. За новогодишен куверт се плаща допълнително 60 лева за възрастен и 30 лева за дете.

От 25 април до 5 май 2008-ма година са в сила великденски оферти. Цената за престой в тризвездните хотели е между 45 и 84 лева на ден на човек, а в четиризвездните - между 78 и 156 лева при обслужване „ол инклузив”. Менюто в ресторантите включва козунак, великденски яйца, ястия от агнешко месо, както и шоколадови яйца за децата. Специално маскиран като заек човек ще забавлява децата и ще им подарява шоколадчета и бонбони.

Балната нощ ще струва на абитуриентите в Албена между 65 и 91 лева за една нощувка и празнична вечеря и между 105 и 135 лева за две нощувки плюс вечеря. Някои от цените са за обслужване „ол инклузив”.