Албена спечели международна награда за качество
Албена спечели международна награда за качество / снимка: Dariknews.bg, архив

Немската компания „Fit Reisen“награди петзвездния хотел Фламинго Гранд във ваканционно селище Албена с престижната международна награда „FIT Quality Certificate“. Наградата се дава само на избрани хотели от цял свят след внимателно проучване и стриктна процедура на проверки, посочват от курорта.

Фламинго Гранд в Албена бе избран от германските експерти след двустепенна процедура на анализ и оценка на обслужването на клиентите. Петзвездният хотел в Албена постигна отличен резултат и се нареди сред най-добрите хотели в света в категорията „MedicalSpa“.

По всичките 14 критерия сред които качеството на сервираната храна, чистотата на хотелските стаи, нивото на обслужването, възможността за практикуване на спорт, качеството на басейните, разнообразието от терапии в СПА центъра, околната среда около хотела, Фламинго Гранд хотел е постигнал резултат над 4 от общо 5 възможни степени на оценка. Този резултат нарежда петзвездният хотел в Албена сред най-добрите в световен мащаб и е още едно признание за нивото на туристическата услуга във ваканционното селище.

Престижният „FIT Quality Certificate“ е заслужения резултат от усилията на Албена и поредното международно признато доказателство за високото ниво на обслужване и възможностите на хотел Фламинго Гранд да задоволи и най-високите очаквания на гостите си от цял свят.