Фламинго Гранд
Фламинго Гранд / Албена
„Албена“ АД бе наградена за цялостен принос към развитието на туризма. Комплексът взе участие в състоялото се във Варна изложение „Дестинация Варна“, като представи актуалните си предложения за есенно-зимния сезон, а гостите на изложението имаха възможност да си закупят пакети за Нова година или за Спа брънч в хотел Фламинго Гранд & Спа на специална цена. Наградата бе връчена на Бал на туризма.

В рамките на изложението бе направена презентация „Албена – Дестинация за четири сезона“, с всички нови възможности за почивка и развлечения за гостите. Акцентът бе възобновената възможност за целогодишна почивка в петзвездния Фламинго Гранд Хотел § Спа в Албена.

Спа центърът с басейн, изградената топла връзка с „Медика“ - най-добрият медикъл спа център в България за 2017 г., заедно със здравословните и вкусни гурме специалитети на главния готвач, са на разположение на гостите сега и през цялата година.

Търсените от гостите медицински и спа програми „Артрофит“ и „Гуна“ (терапията с уникален апарат за безболезнено въвеждане на колаген в тъкани и стави) се предлагат също вече целогодишно на гостите на Фламинго Гранд Хотел §Спа.

През 2018 г. ще продължат усилията на Албена в развитието на устойчив туризъм като част от зелената мисия на селището, като увеличи алтернативните средства за транспорт (ескалатори и електрически транспортни средства) с цел  намаляването на вредните емисии на въглероден двуокис на територията на комплекса.