Албена глези гостите си с чуждоземна кухня
Албена глези гостите си с чуждоземна кухня / netinfo

Два южноамерикански ресторанта и латино-клуб ще заработят през новия туристически сезон в Албена, пише в интернетсайта на курорта.

В новия мексикански ресторант туристите ще могат да слушат live музика на мексиканската гупа "Мариачи". Главният готвач, също мексиканец, ще предложи на своите гости най-вкусните и интересни национални ястия.

Кубински ресторант ще предлага ястия от кубинската и карибска кухня и атрактивна шоу-програма, в която ще участва дамска кубинска музикална формация.

В латино-клуба посетителите ще се насладят не само на приятната музика и обстановка, но ще могат да се включат в школа по латино танци.

В Албена ще заработи и италиански ресторант. Там ще се предлагат не само пици и спагети, но и типични ястия от италианската национална кухня.

За новия сезон ще бъде разкрит и луксозен ресторант за здравословно хранене, наречен "Зелена Ябълка". Главният готвач Милен Добрев, под ръководството на френски специалисти, ще приготвя ястия по всички правила на здравословното хранене.

За почитателите на нощния живот Албена предлага изцяло реконструирания модерен клуб "Горски цар", където ще гостуват световноизвестни диджеи и групи.