23-годишен младеж от Карапелит  пострада при катастрофа
23-годишен младеж от Карапелит пострада при катастрофа / netinfo

23-годишен младеж от село Карапелит е пострадал при катастрофа, съобщават от полицията.
Пътният инцидент е станал вчера по пътя  между селата  Козлодуйци - Росеново. На около 800 метра от кръстовището за село Житница водачът се е блъснал в крайпътно дърво. В резултат на катастрофата той  е получил фрактури на двата крака и е настанен в болницата в Добрич, без опасност за живота.

Сигналът за инцидента е подаден в полицията от Центъра за спешна помощ. При извършената проверка е установено, че пострадалият се е движел с лек автомобил  "БМВ" с  несъобразена скорост при мокра настилка. По случая е заведено досъдебно производство.


Още един пътен инцидент е станал вчера между село Плачи дол и  Добрич. На около 200 м. преди околовръстното кръстовище водач на лек автомобил "БМВ", поради движение с несъобразена скорост и след употреба на алкохол е изгубил контрол върху  управлението на автомобила, напуснал е  платното за движение и се е блъснал в крайпътна канавка. Водачът е проверен за алкохол  с техническо средство и  цифровият  индикатор е отчел 1,8 промила. По автомобила са нанесени материални щети.