Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна / dariknews.bg
Огнеборци са реагирали на сигнал за двегодишно дете, заключено в апартамент на третия етаж в жилищен блок в Силистра. Произшествието е станало вчера около 16:10 часа. Детето само се заключило отвътре, блокирайки достъпа на близките си до жилището. Екипът успял да се справи със ситуацията, след като проникнал през терасата в апартамента и отключил вратата.

Лек автомобил се е запалил вчера около 09:18 часа по пътя Силистра – Алфатар поради повреда в скоростната кутия, съобщават още от ОД на МВР-Силистра. Екип на РСПБЗН-Силистра се отзовал на получения сигнал и загасил пожара. Унищожени са двигател, скоростна кутия и ел.инсталация.

Три пожара в сухи треви са загасили огнеборци в Силистренска област вчера. Произшествията са станали на две различни места в района на село Калипетрово и край село Търновци. Няма материални щети.

Техническа помощ са оказали екипи на РСПБЗН-Силистра при автопроизшествието край село Богорово и при друга катастрофа тази нощ в областния град, при която са нанесени само материални щети.