Звездите на българския театър и най-талантливите български художници пристигат в Царево, за да се включат във фестивала "Арт поток".
Звездите на българския театър и най-талантливите български художници пристигат в Царево, за да се включат във фестивала "Арт поток". / netinfo
"Арт поток" започва в Царево, идват най-талантливите
Звездите на българския театър Татяна Лолова, Стоянка Мутафова, Мариус Куркински, Кирил Ефремов, Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и най-талантливите български художници пристигат в Царево, за да се включат във фестивала "Арт поток". Стартът на събитието е на 14 юли т.г. Фестивалът се организира Община Царево и Hacienda Beach-Лозенец.

Първа на театралната сцена излиза кралицата на българския театър Татяна Лолова. Тя ще представи  моноспектакъла  „Дуенде“ по текстове на Ф.Лорка и Р.Апостолова.
На 15 юли  сцената на НЧ „Георги Кондолов- 1914“ ще бъде превзета от  актьорите на театър Хасково с постановката „Ако Ронално беше Чехов". Неделната вечер ще бъде посветена на Литературно четене с Елин Рахнев. На 19 юли известни личности ще зарадват публиката в Царево с формата „Пощенска кутия за приказки“  в  лятното кино, а от 23:00 часа Фънки, Стенли /Тангра / И Гравити Ко обещават разтърсващ концерт, входът ще бъде свободен за всички жители и гости на  Царево.

„Дубльори“ ще се играят на сцената на читалището на 20 юли, а на 21 юли ще бъде представена постановката на  Мариус Куркински „Мъжът на жена ми“ с участието на  Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов.
Последната фестивална вечер е специално запазена за Стоянка Мутафова в ролята на “Госпожа стихийно бедствие”.

Началният час на всички постановки е 21:00.