Зверско клане потресе  Карнобат
Зверско клане потресе Карнобат / netinfo

Наранявания, вероятно от нож, е имало по телата на откритите мъртви майка и дете в Карнобат днес. Труповете на Гергана Иванова и 9-годишната й дъщеря Даяна открил братът на майката. Мъжът се опитал да влезе в къщата на улица „Дунав”3. След като не успял разбил врата и видял кървавата гледка. По време на инцидента бащата е бил на работа.

Полицията е уведомена за случая около 13 часа. Все още събират данни за трагедията и се прави оглед на мястото. Не е ясно дали става дума за двойно убийство или за самоубийство. Допуска се и версията за намеса на религиозна секта.

Гергана Иванова е била служител на съда в Карнобат. Съпругът й Николай от години работи в складовете на местен бизнесмен. Семейството живее във фамилната къща на мъжа, близо до циганската махала в Карнобат. Имат само една дъщеря. Роднини и близки описаха семейството като кротко и безконфликтно.

За последните две години това е втори потресаващ смъртен случай в Карнобат . През май 2008 година 22-годишният Владислав Янчев удуши приятелката си, след което запали тялото й и го захвърли в крайпътна канавка. През юни Апелативният съд в Бургас потвърди доживотната му присъда.