/ Фйсбук
Слънчевата Криси на 5 години от Бургас страда от детска церебрална парализа и все още не може да ходи. Тя и нейната майка се надяват на нашата помощ. Минали са всички възможни лекари в България, ходили са и в Германия, но до сега никой не е дал гаранция за нейното възстановяване.

Съвсем скоро са били в Турция за изработка на шини, които да държат крачетата изправени (закупени със събрани собствени пари, поради отказана помощ от Фонда за лечение на деца). Там на Криси са направени и две рехабилитации плюс поставяне на ботокс в долните й крайници. Появила се и нова надежда.

Лекарите от клиниката смятат, че Криси ще се оправи и ще води нормален начин на живот, но се иска редовна рехабилитация при тях. Това обнадежди и нейната майка Лазаринка, но средствата на семейството са свършили и младата жена е много притеснена, че шансът детенцето да ходи ще бъде пропуснат.

От болницата в Турция им е дадена нова дата за постъпване - 14 август. Специалистите са обяснили, че са необходими поне 10 рехабилитационни курса на обща стойност 58 000 лева плюс още известна сума за допълнителни разходи. Парите не са много и ако всички реагираме, могат да бъдат събрани!

Без допълнителни ангажименти, всеки от нас би могъл да пусне СМС на телефонен номер 17777 с текст DMS KRISTIN. При желание и възможности можете да помогнете на Криси с по-голяма сума в разкритата дарителска сметка:

BG98RZBB91551008386252 РАЙФАЙЗЕН БАНК
КРИСТИН КРАСИМИСИРОВА БОНЧЕВА

Молим Ви! Бъдете съпричастни и помогнете на това чаровно детенце да тича безгрижно и да се радва на живота!