Зимните гуми на нашето недоволство
Зимните гуми на нашето недоволство / Красимир Калудов

Смятате ли, че всички шофьори в Бургас вече са сложили зимни гуми на автомобилите си?

Този въпрос ви отправихме в малко преди снегове, студове и ледове да покрият Бургаска област. Причината за професионалното ни любопитство станаха многобройните картини на танцуващи автомобили по заледените участъци от уличната настилка.

85.71% от участниците в анкетата смятат, че бургаските щофьори са пристрастени към летните гуми и за нищо на света не се разделят с тях, дори и през зимата.

Стресиращата цифра вероятно не се покрива с анализите на КАТ, но вероятно и вие ще се съгласите, че броят на автомобилите без зимни гуми не е никак малък.

5.1% от анкетираните твърдят, че бургаските шофьори са дисциплинирани и своевременно са сменили „обувките" на своите лимузини.

Ако сте част от тези изпълнителни водачи на МПС, браво на вас, ако не сте...тежко и горко на участниците в уличното движение, които са имали лошия шанс да бъдат близо до вашия танцуващ автомобил.

9.18% от участниците в анкетата пък са заявили смело и категорично, че нямат коментар. Пожелаваме им да нямат никога и никакъв контакт с автомобил, който смело и безотговорно лети по заледения път със своите тънички летни гуми.

На всички шофьори „На добър път"