Бебе, 3-годишно момченце и две жени са приети в бургаската болница след катастрофа край Маринка. В инцидента е загинала 67-годишната Хатче Смаил от Ябълчево.
Бебе, 3-годишно момченце и две жени са приети в бургаската болница след катастрофа край Маринка. В инцидента е загинала 67-годишната Хатче Смаил от Ябълчево. / Снимки: Лалка Димитрова
Жена загина в катастрофа, друга пострада много тежко
97134
Жена загина в катастрофа, друга пострада много тежко
  • Жена загина в катастрофа, друга пострада много тежко
Една жена загина, а друга е блъсната и е с опасност за живота след два тежки пътни инцидента в Бургас преди обяд.

Първата катастрофа е станала по пътя Бургас-Малко Търново, в отсечката Крайморие-Маринка.

Организация настоява за Закон за движението по пътищата с напълно нова концепция

35-годишен бургазлия, който шофирал товарен автомобил „Рено Мастър“, навлязъл в насрещната лента и блъснал челно „Ауди А4“, управляван от 22-годишна жена. 67-годишна жена е починала на място. 22-годишната шофьорка, друга жена, тригодишно момченце и бебе от колата са в болница. Малчуганът е със счупен крак, бебето е здраво и без наранявания. Пострадалите са в стабилно състояние, но ще останат в болницата, съобщава "24 часа", като се позовава на УМБАЛ Бургас. Там е настанен и шофьорът на буса.

катастрофа
netinfo

 Другият пътен инцидент стана на булевард „Стефан Стамболов“ в Бургас в посока центъра на града, на пешеходната пътека за отбивката за НОИ.

Заради блъснатата срещу хотел "Космос" жена движението към центъра е отбито по "Стефан Стамболов"
Лалка Димитрова

 
„Мерцедес“ блъснал правилно пресичаща жена, чиято самоличност още не е уточнена, защото не носила документи у себе си. Тя е в болница с тежка черепно-мозъчна травма.