Нападението е извършено в блок 411 в комплекс "Меден рудник".
Нападението е извършено в блок 411 в комплекс "Меден рудник". / Снимка: Дарик-Бургас
Затворник в отпуск преби жена в апартамент бургаския комплекс „Меден рудник“, подстрига косата й, а след това я държа вързана часове наред. Информацията предава Burgas24.bg. Към момента от МВР няма официално съобщение по случая.

Сигнал за нападението подали съседи, които чули викове за помощ от жилището.  Любовна драма стои в основата на побоя, допускат местните жители и разказват, че затворникът всъщност е бивш приятел на младата жена, когото тя изоставила. Разгневен, той я нападнал.

Пред репортер на Дарик Бургас обитателите на комплекса разказват, че към 13.00 часа днес забелязали патрулка пред вход 3 на бл. 411. От автомобила излезли четирима униформени, които извършили проверка в апартамента. Минути по-късно излезли от жилището, но без да водят със себе си задържан. Попълнили единствено документи и си тръгнали. 

Съседи допускат, че е възможно момичето да е представило случая като любовна свада и да не е съобщило, че е било бито. Потърпевшата не е подала жалба срещу него, потвърдиха запознати със случая.