Инициативата на ГЕРБ-Бургас „Заедно срещу алоизмамниците" продължава
Инициативата на ГЕРБ-Бургас „Заедно срещу алоизмамниците" продължава / netinfo
Инициативата на ГЕРБ Бургас продължава
Как трябва да реагираме, ако получим по телефона обаждане, че сме под прицела на алоизмамници и ни предложат да помогнем на полицията като 
хвърлим през терасата наличните си пари? Съвети от първо лице ще получат пансионерите от Айтос. Организатори на събитието са народните представители от ПП ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева и Диана Саватева. В понеделник от 10 ч. възрастните хора ще се срещнат с началника на РУ Айтос Кирил Котрулев и пресаташето на Областната дирекция на МВР Цветелина Рандева. На срещата, която се провежда със съдействието на местната администрация, ще присъстват кметът Васил Едрев и председателят на Общинския съвет Красимир Енчев.
Идеята народни представители да разговарят с възрастни хора за алоизмамите започна от Поморие, където депутатът Ася Пеева организира беседи по темата в два пенсионерски клуба. След последвалите три срещи в Бургас, Царево и Малко Търново, „Заедно срещу алоизмамниците“ постепенно се разви в инициатива на бургаските народни представители от ГЕРБ, която ще продължи с още събития.