/ Пресцентър
Какво ново Ви очаква на Wine Fest Burgas
Шестото издание на Wine Fest Burgas ще се проведе от 26 до 28 юли в зали 2, 3 и 4 на експо център "Флора". Традиционно в него участват лидери в родно производство на вина и спиртни напитки, вносители, дистрибутори и производители от различни страни. 

И No Mercy идват в Бургас за фестивала с музика от 90-те

Посетителите ще могат да дегустират и получават информация директно от представителите на фирмите и технолозите, които ще ги обслужват на щандовете, както и да се запознаят с най-новите тенденции и модата във винопроизводството. 

Хилда прави жест на бургазлии

Освен българските вина гостите на Wine Fest Burgas ще имат възможност да дегустират и продуктите на повече от 40 изби и над 400 вина от цял свят - Гърция, Сърбия, Аржентина, Италия, Испания, Франция,  Австралия, Чили и други страни. 

в

За разнообразието и пъстротата на фестивала ще допринесат и участниците със сирена с трюфели, трюфели, бонбони с трюфели, както и екзотични пикантни сладка, пюрета и разядки. Любителите ще могат да си купят продукти на цената на производител.

Тази година в рамките на фестивала посетителите ще могат да гласуват за “Любимо вино” в три категории: червено, бяло и розе, като един от гласувалите ще спечели специална селекция вина от фестивала. Гост ще са официалните вина на хитовия сериал “Game of Thrones”.

Цената на входния билет е 10 лева и включва безплатна дегустация по щандовете и брандирана професионална дегустационна чаша за подарък. Цената за два дни от фестивала е 15 лева, а за трите дни - 20 лева. Работното време ще е от 16.00 до 22.00 часа.