/ Веселин Максимов
Евро талибани
95000
Евро талибани
  • Евро талибани
През последно време ми става все по-тегаво и гадно от „всеприетите евроценности“, към които уж се стреми и моята Родина (изобщо не говоря за Шенген). Защото тези от тях, които смятах за здравословни и много важни – свободата на мисълта и речта, правото на собствено мнение, лична инициатива за каквото и да е съзидание, стремеж към оригиналност и индивидуализъм, през последно време настойчиво се изкривяват и направо брутално газят.

На тяхно място се налагат някакви уродливи абсурди и ако не ги признаваш или откровено ги отричаш, някакви нови активисти с изкълчени мозъци започват да те наричат с всякакви обидни имена и да те сочат с пръст като мръсник, който се нарежда с успех сред такива личности като Сталин, Хитлер, Калигула и още който сатрап се сетите. (С оглед на новоналаганите ценности изобщо не съм съгласен, че активистите слагат извратеняка Калигула сред горепосочените).

Новите евро талибани тикат в очите ми твърдата убеденост, че има трети пол, длъжен съм да го призная и да се съобразявам с новоизградените тоалетни за него. На въпроса ми как ще се ходи по малка нужда там – с приклякане или прав, те мръщят чело и ме наричат „неандерталец, гад и тъмен балкански субект“.

По същия начин реагират и когато псувам от яд, разбирайки, че било напълно в границите на човешката толерантност мъж да се жени за мъж и новобрачните да осиновят момченце, което да нарича майка си „Гюнтер“. Може и „Джон“, все тая ми е. Ако не съм съгласен с това, както и с всичките 36 разновидности на пол (май толкова бяха), председателството на новия евро халифат няма да ме пусне в западната част на своя благословен континент и ще ме низвергне завинаги.

Аз не харесвам новите евро талибани и бях много ядосан, когато се надомъкнаха на границата на моята страна с Анадола, размахващи ножици за рязане на тел. „Уелкъм рефюджийс“, сещате се. И когато полицията нарита толератнтните им задници, евро талибанската преса нададе вой по-силен от този, който ще нададе малко преди Второ пришествие.

Мразя лицемерните евро талибани, които карат полицията в техните страни да крие, че получовек от Азия или Африка, изоставил своята страна и незаконно пристигнал там, изнасилва зверски и унижава за цял живот русокосо и синеоко момиче. Защото новите евро талибани мразят всяко друго мнение, различно от измисленото от тях толерастие и „всеки има право на по-добър живот“.
 
Аз не ща по заповед и задължително подчинение на евро талибаните да уважавам някакъв навлек, решил че не му харесва там където е, не мръднал пръста си за личното си и това на съседа благополучие, човек който ненавижда санитарен порцелан, а ходи по нужда направо на земята, да идва при мен, да яде коч, дъхът му да мирише на леш и да ми обяснява, че аз трябва да се съобразявам с него и да променям навиците си, а не той с мен, като домакин. И задължително да му строят къща, в която да се моли, а от нейния покрив към моя да вие негов пророведник. По няколко пъти в денонощието.

Ето затова аз мразя новите европейски ценности, наложени от новите евро талибани. Смятам ги за не по-малко отвратителни от онези, с чалмите и брадите. Всъщност, това с брадите вече е мода по целия свят. Мразя талибански бради.