змия
змия / netinfo
Вижте тайнствените и непознати влечуги и опознайте отблизо светът им, обвит с митове и предразсъдъци от 29 септември до 30 ноември в Експо център "Флора". Новата терариумна експозиция ще бъде отворена за любители на екзотичните животни, всеки ден от 10.00 до 19.00 часа.

За пръв път част от изложбата ще бъде и курсът "Забавна херпетология". В началото на новата учебна година той е насочен към деца от предучилищна и училищна възраст, а целта му е да запознае най-малките с произхода и спецификата на змиите.

Архитектурни шедьоври и творчески идеи на Флората в Бургас

Малчуганите и родителите им ще бъдат посрещани от специалист биолог, който ще ги въведе в света на малко познатите ни влечуги. С какво се хранят, как се движат и къде живеят са само част от въпросите, на които ще дава отговор всяка събота от 11:30 до 13:00 часа биологът Марко Иванов.

Опознайте тайнствения свят на влечугите от 29 септември във Флората

Входът за възрастни е 3 лева, за ученици и пенсионери 2 лева. Еднократното посещение на допълнителния курс "Забавна херпетология" е 15 лева. Преференциалната цена на талон за целия курс, състоящ се от 6 поредни съботи е 60 лева.