Веселин Максимов вдигна 41 градуса, пардон години
Веселин Максимов вдигна 41 градуса, пардон години / netinfo

Примерът за много начинаещи бургаски журналисти, символът на вдъхновение за всички барабанисти в региона, изтъкнатият член на обществото на джедаите диджеи, прочутият владетел на айкидо техниките, запасният офицер артилерист и горд притежател на нечистокръвна котка Веселин Максимов навърши 41 години.

При обявяването на цифрата три актуални в хай-лайф средите блондинки, четири брюнетки и две червенокоси диви изразиха несъгласие с тази възраст и се обединиха около идеята, че рожденикът е на не повече от 32 лазарника.

От националния фен клуб „Носим Весо в сърцата си" поздравиха с празника своя патрон, а от лозаро-винарския клуб „Пием и пеем с Весо" вдигнаха 41 наздравици.

Кметът на община Бургас проводи поздравителен адрес до рожденика, а колегите му от Дарик Бургас ядоха, пиха и се веселиха на негов гръб.

Малко по-късно Весо Максимов беше окичен с риза  и перчемът му се вееше, а ризата му се белееше.

Общоградските тържества продължиха в ергенското му шато, което отдавна е влязло в бургаския градски фолклор с името „Замъкът на рицаря джедай барабанист, който гледа лошо и сумти строго, когато трябва, но ако обича някого, го прави от цялото си сърце" или както казват влюбените във Весо служителки от Алианс Франсез  шато „Ше Веси".