В.Стойновски: Излизам от фирмите, но отговорността е моя
В.Стойновски: Излизам от фирмите, но отговорността е моя / netinfo

Излизам от фирмите си,  но продължавам да нося отговорността –това каза днес кандидатът за кмет на Бургас Ваклин Стойновски по време на редовната си среща с медиите. Днес той  за последен път даде информация за сезона на плажа, и за прословутата сделка със сградата на стария хлебозавод . Кандидатът за кмет от коалиция "Ваклин Стойновски за БУРГАС"  заяви, че единствено политическите въпроси ще са му приоритет по време и след кампанията за местните избори.

За втора поредна година сезонът на плаж Бургас -Север завършва без фатален инцидент –каза Стойновски. Той допълни че, фирма „Онтайм” е все още в процедура за Централния  плаж и се надява следващата година тя  да е вече във владение на ивицата. Следващите четири сезона всички заведения на бургаския плаж ще бъдат унифицирани като външна визия и тип. Готов е и проекта  за канализацията на Северния плаж и се върви по нормалната процедура за узаконяването му, стана ясно днес.

Стойновски информира, че сградата на хлебозавода вече е платена. Сделката е изрядна и по нея са изплатени лихвите за забявянето в размер на 113 хиляди лева .