/ Дарик Бургас
От 27 март започва ремонтът на надлеза при Ченгене скеле. Очаква се той да продължи до началото на юни. Ще струва близо 400 000 лева от бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“.

При работа по средния отвор ще бъде ограничено движението по директното трасе, а трафикът Бургас-Созопол и обратно ще преминава по успоредните пътни връзки за Рибарското селище и за вилната зона.

При ремонта на крайните отвори на моста ще бъдат затваряни десните връзки на възела. По временни връзки, идващите от Бургас ще завиват към вилното селище, а тези от Созопол ще продължават към Рибарското селище.

Пътят, минаващ по моста ще бъде затворен. Пътуващите от Бургас за Рибарското селище трябва да обръщат посоката си на движение при пътен възел „Росен“, за да се върнат по пътя и да преминат по временната връзка за идващите от Созопол към Рибарското селище.

Пътуващите от Созопол за вилната зона ще трябва да обръщат посоката си на движение при пътен възел „Крайморие“ и да се върнат по пътя, за да преминат по временната връзка за идващите от Бургас към вилната зона.

По време на ремонтните дейности шофирайте много внимателно в района и спазвайте въведената пътна сигнализация!